Nieuws en activiteiten

We zijn in onderhandeling met enkele winkels in Amersfoort die mogelijk ons boekje willen gaan verkopen.
Natuurwinkel Amersfoort op de Leusderweg gaat in elk geval ons boek verkopen.

Op zaterdag 5 december, net op tijd voor Sinterklaas, zitten wij van 11.00 tot 13.00 uur in de natuurwinkel, Leusderweg 27 in Amersfoort om boeken te signeren. Komt u ook?

Primera op de Arnhemseweg heeft ook ons boek in de schappen.

Dekker en Dekker in Egmond aan zee verkoopt ons boek, evenals Paagman in Den Haag.

Met andere winkels zijn we nog in overleg, zodra daar wat meer over bekend is zullen wij dit hier laten weten.

 

Wij zijn erg blij met alle feedback en reacties de we mochten ontvangen op ons boek. Een paar daarvan zijn we best wel trots op en willen we u niet onthouden:

Yvonne van Stigt (auteur en docent aan de Ortho Health Foundation┬ádie o.a. de kookboeken “Oergondisch genieten”, “de Oerspronkelijke keuken” en het boek “Oerslank” schreef) zegt over ons boek:

“In het prachtig vormgegeven Oergezellig voorleesboek heeft Ank van den Abeelen samen met haar dochter Maud de essentie van de complementaire geneeskunde neergezet. Zij zijn in staat geweest om vanuit de belevingswereld van een kind te vertellen wat het inhoudt om bij een ‘alternatieve dokter’ onder behandeling te zijn. Een echte aanrader voor elke ouder die op zoek is naar andere oplossingen.”

Richard de Leth (auteur, arts en inspirator die de boeken “Oersterk”, “Oersterk eten” en “Oersterk leven” schreef) zegt over ons boek:

“Ik denk dat dit boek bijdraagt aan de noodzakelijke bewustwording onder ouders, voor het belang van hun kinderen.”

kat smal